"Wij hebben voor ons zoontje voor kleinschalige opvang gekozen omdat we daar een beter gevoel bij hebben dan bij de reguliere kinderopvang. We hebben voor Monique gekozen omdat haar aanpak ons erg aanspreekt. Ze is hartelijk, rustig, heel bewust bezig met de kinderen en hun ontwikkeling, geniet zichtbaar van ze, en kiest voor dingen die wij belangrijk vinden: veel spelen, ervaren, naar buiten gaan, maar ook knus binnen spelen met allerlei materiaal/speelgoed, boekjes lezen en gezond eten. In haar benadering is zij positief, open, vriendelijk en duidelijk, zonder heel erg te 'sturen'. En het is fijn dat er ruimte is om dingen te overleggen. Ons zoontje voelt zich echt op zijn gemak en wordt door Monique echt gezien, en dat geeft veel vertrouwen."

 

"Monique is de gastouder van onze dochter Elin (3). Ze gaat met veel plezier naar Monique toe. Wij zijn heel blij met Monique als gastouder, het is echt een liefdevol huis. Er wordt naar de behoefte van het kind gekeken en ook met ons mee gedacht. Als ik vragen heb over de opvoeding denkt ze mee, bijvoorbeeld het zindelijk maken. Met tips van Monique gaat dit heel goed, niet alleen als ouder ben ik er dan thuis mee bezig maar ook bij Monique wordt dit verder gestimuleerd. Er worden leuke activiteiten gedaan, buiten gespeeld, er is prachtig speelgoed wat ook veel afgewisseld wordt en er is echt veel aandacht voor de kindjes. Gedurende de dag krijg ik een leuke update met wat foto's van haar, zo kan ik nog een beetje mee genieten van de leuke dag die Elin heeft, want zij ervaart het echt als een feestje.

Alles is met Monique te overleggen, wij laten bijvoorbeeld Elin haar warme maaltijd daar mee-eten. Er wordt een gezonde maaltijd gemaakt en ik als ouder hoef thuis niet te stressen alles op tijd op tafel te hebben."

 

"Monique is een fijne gastouder. Ze is vriendelijk en duidelijk en benadert de kinderen met respect. Ze communiceert met ze, hoe klein ze ook zijn, en heeft humor. Monique heeft een brede pedagogische kennis en denkt graag mee met de ouders. Ze heeft leuk houten speelgoed en neemt de kinderen elke dag mee naar buiten.

Onze zoon gaat met plezier naar Monique en wij laten hem met een goed gevoel bij haar achter."