Openingstijden

Bij Hand in Hand Gastouderopvang worden kinderen opgevangen op maandag, dinsdag en donderdag, tussen 7.30 en 18.30 uur.

6 weken per jaar is de gastouderopvang gesloten, 3 weken in de zomervakantie, 1 week in het voorjaar, 1 week in het najaar en 1 week rond kerst/oud en nieuw. Wanneer de vakanties zullen zijn wordt ruim van tevoren aangegeven.

Tarief

Het uurtarief bedraagt 6 euro. Er wordt gewerkt met een vaste urenafname van 10 uur per dag, je betaalt dus € 60,-- per kind per dag. Dit tarief is exclusief de maandelijkse kosten voor het gastouderbureau. 

Inbegrepen zijn een ontbijtje (indien gewenst), lunch, fruit, tussendoortjes, drankjes en verzorgingsproducten. Niet inbegrepen zijn luiers en flesvoeding. Een warme maaltijd aan het eind van de dag is mogelijk, hiervoor wordt € 2,50 in rekening gebracht.

In veel gevallen heb je recht op kinderopvangtoeslag. Wat je netto kosten zijn kun je uitrekenen op www.toeslagen.nl

Gastouderbureau

Hand in Hand Gastouderopvang werkt samen met gastouderbureau Zand op de Mat. Naast het uurtarief betaal je € 45,-- per maand aan het gastouderbureau. Voor meer info kijk op www.zandopdemat.nl

Ziekte/Vakantie

Als de gastouder ziek is, of met vakantie, betaal je niet door. Bij ziekte van je kind, of als je met vakantie gaat buiten de vakanties van de gastouder om, betaal je wel door. 

Ook met feestdagen, als die vallen op dagen dat je kind anders bij de gastouder zou zijn, betaal je door. Op feestdagen is Hand in Hand gesloten voor opvang.

Als je kind ziek is geldt dat het niet kan komen bij hoge koorts, overgeven en/of diarree, en/of als het een besmettelijke ziekte betreft.

Heeft je kind lichte koorts en wil het nog eten, drinken en spelen, is het in principe welkom. Wel altijd in overleg.

Beschikbare plaatsen

Heb je belangstelling en wil je meer weten over de beschikbare plaatsen bij Hand in Hand Gastouderopvang? Neem dan contact met me op.