Wie ben ik

Mijn naam is Monique Eggermont. Ik ben moeder van drie volwassen dochters en ik ben opgeleid als HBO pedagoog. Ik heb o.a. ervaring als pedagogisch gezinsondersteuner in de ambulante hulpverlening. Ik ben ook gecertificeerd ‘Parent Educator’ in de opvoedmethodiek ‘Positive Discipline’. Uitgangspunt van dit programma is het grootbrengen van kinderen op basis van verbinding, respect en aanmoediging, waardoor kinderen zich capabel en autonoom gaan voelen. Dit vormt ook de basis van de manier waarop ik invulling geef aan mijn gastouderopvang.

 

Ik woon in een knus huis in de wijk Klarendal in Arnhem Noord, met een fijne omsloten tuin waar heerlijk gespeeld kan worden. Er is volop gelegenheid om naar buiten te gaan, met op steenworp afstand verschillende speeltuintjes, de grote speelplaats De Leuke Linde, én het heerlijke park Klarenbeek. 

En sinds kort is er een moestuin van 200 m2, een fantastische plek op slechts een kwartiertje lopen van mijn huis, waar de kindjes heerlijk buiten kunnen zijn. Ze kunnen er spelen met zand en kruiwagentjes, zich  verwonderen over de beestjes die er rondkruipen, en ervaren hoe het is om groenten, fruit en bloemetjes te zaaien en te planten, te verzorgen, te zien groeien, te oogsten én lekker op te eten.

Binnenshuis wordt er volop gespeeld, gelezen, gelachen, geknutseld en geknuffeld.

 

Omdat ik heel goed begrijp dat er vertrouwen moet zijn voordat je de zorg voor je kindje uit handen geeft aan een gastouder, neem ik graag de tijd voor een uitgebreid oriënterend kennismakingsgesprek. Kijk bij mijn contactgegevens voor het maken van een afspraak.